viernes, 8 de abril de 2011

L'HOTEL MÉS GRAN I MÉS GRAN DEL MÓN

Fa tan sols uns dies es va inaugurar Atlantisl’hotel més car del món. Només calia veure alguns dels pocs personatges que es poden permetre una nit al luxós complex situat a Dubai, com Michael Jordan o Robert de Niro.
I és que existeixen hotels amb encant de cinc estrelles amb tot tipus de luxes, però entre tots ells només té l’habitació més cara que es pugui trobar, l’Atlantis. Sobre un illla artificial, les instal·lacions no deixen impassible a ningú. Ni més ni menys que 13.5 bilions de lliures esterlines s’han necessitat per fer-lo realitat, tot convertint-lo en un nou símbol de riquesa en un enclau mundial que ja compta amb edificis de grans alçades i luxe. Per arribar-hi podríem buscar una de les ofertes de vols barats, però està més que clar que els clients habituals no els necessiten, més aviat aniran amb el set jet privat…
Però anem a la perla de l’Atlantis, la Bridge Suite. L’habitació més cara del món, amb 10 habitacions connectades al seu interior, té un preu de 25.000 dòlars diaris. Els luxos són interminables, des de la decoració, fins el servei d’habitacions o les múltiples activitats que ofereix l’hotel. La Suite inclou majordom propi, saló amb barra i sostres de 12 peus. Els banys tenen motius de dofí, i la cuina té una entrada independent perquè el majordom no molesti el client, sorprenent…
Sauna, banys turcos, gols, anfiteatre, piscines cobertes i descobertes, jacuzzi, tennis, sales de congressos… les instal·lacions són úniques. Hi ha 21 restaurants, quasi tants com habitacions per cadascuna de les tres torres que conformen l’edifici.
L’Atlantis és més que un complex d’un hotel. Compta amb dos edificis units per un pont central on es troben les instal·lacions més luxoses. A partir d’ara, rics i famosos de renom internacional seran els habituals clients de l’hotel. Nosaltres només ens podem permetre continuar somiant i veure per la televisió com els luxos estan a l’abast d’uns pocs.

ARA FICARÉ UNES QUANTES FOTOS:









No hay comentarios:

Publicar un comentario