jueves, 7 de abril de 2011

TECH TECK

hola aquest és el meu segon *post espero que els agradi 



*basicos 
-*Ollie: Significa saltar, és el truc més bàsic, per que és amb el qual es fan els *grinds i els altres trucs. Aprendre-ho et costarà més o menys 1 dia si practiques tot el dia. La manera de fer-ho és fent pressió amb el dit posterior perquè salti i raspar l'escata cap a davant amb el dit davanter per anivellar la taula en l'aire. 

-*Shove-*it: Significa que el *fingerboard d'una volta 180º o 360º sense saltar , és un truc pel qual no és necessari saber fer un *Ollie , la forma de fer-ho és prement la part de *nose o *tail cap a qualsevol costat *izq o *der i en donar la volta sostenir-ho una altra vegada 

-Manual: Significa pressionar en el *tail, de manera que el *nose quedi en l'aire, i *asi fer equilibri amb les dues rodes posteriors. 

-*Nose Manual: És igual que el manual, però el *tail és el que queda en l'aire. 

*flip *basicos 

-*Kickflip: Significa que el *fingerboard fa un volt horitzontal cap a tu, (és necessari saber fer un *Ollie) , la forma d'aconseguir-ho és que amb el dit posterior facis pressió fent un *Ollie i el dit davanter ha de posar-se enrere dels cargols davanters en la part davantera de la taula (*nose), després amb el dit davanter desvies la trajectòria del *Ollie fent que d'una volta horitzontal cap al teu cos. 

-*Heelflip: Significa que el *fingerboard fa un volt horitzontal cap a l'exterior, *osea de forma contrària que el *Kickflip, primer has de saber fer *ollies alts , la forma d'aconseguir-ho és fer pressió amb el dit posterior fent un *Ollie i el dit davanter, posat en el lloc dels cargols en el *nose, desviar cap a fora la trajectòria del *ollie fent així que d'una volta horitzontal cap a l'exterior. 

-*Impossible: Significa que el *fingerboard d'una volta vertical ,normalment al voltant del dit davanter. És un truc pel qual *és bàsic saber fer el *Ollie; la forma d'aconseguir-ho és que fer un *Ollie amb els dits molt enrere en la taula i després inclinar la teva mà fent que el palmell quedi mirant para a dalt i amb el dit posterior li dónes un lleuger toc perquè de la volta després has de girar la mà ràpidament per tornar a la posició on vagi a caure el *fingerboard. 

combinacions de *flip 

-*Ollie *north: Per aconseguir-ho has de fer un *ollie i en l'aire elevar el dit davanter que l'el dit posterior quedi solament amb la taula. 

-*Back *finger/*foot *Impossible: Fas un *impossible amb el *spin al voltant del dit posterior. 

-*Varial *Kickflip: És la unió del Pop *shove-*it i el *Kickflip , per fer-ho has de posar els dits en posició de *Ollie i girar lleugerament la mà cap a tu en picar, fent així que la taula de mitja volta horitzontal sobre el seu centre i una volta en *kickflip. 

-*Varial *Hellflip: És la unió del Pop *shove-*it i el *Heelflip , és el mateix que en el *Varial *Kickflip només que has de girar la mà cap a fora per donar-li el *spin en *FS i fer el *Heelflip. 

-360 *Flip: És la unió del 360º Pop *Shov-*it i el *Kickflip; la *colocacíon dels dits és la següent: el dit posterior en posició de Pop *Shove-*it per pressionar i fer el spin, i el dit davanter en posició de Kickflip per donar-li el Flip. 

-Hardflip: La taula ha de donar mitjà impossible al xilè mes mitjà *kickflip, la forma de fer-ho és, fer un ollie i que el palmell quedi mirant para a dalt després li pegues molt a poc a poc cosa que la taula giri en forma horitzontal però cap al cos i caure-ho. 

-standkickflip: la taula ha de hacerun kickflip mantenint en tot moment l'extrem traseroen el sòl 

-standhellflip la taula ha de hacerun hellflip mantenint en tot moment l'extrem traseroen el sòl 

grinds/*slides 
Els *grinds i els *slides són trucs que es basen a lliscar-se sobre vores o baranes amb la taula, els eixos, l'escata,... Els més comuns són: 

-*Boardslide: Per aquest es necessita fer un Ollie i caure sobre la part mitjana de la taula. 

-Darkslide: El mateix que un boardslide, però amb 'escata. 

-50-50 grind: Consta a lliscar-se recolzant els dos eixos (trucks). 

-Nose grind: És alguna cosa parecid al 50-50 grind ja que el que es llisca són els eixos. En fer un Ollie o qualsevol truc per pujar-te a la barana, vorada, etc... Has de posar els dits una mica cap a davant en caure perquè la part posterior de la taula (tail) quedi en l'aire i la part davantera (nose) est en la barana, vorada, etc... 

-5-0 grind: És igual que el Nose grind però és la part davantera de la taula la que està en l'aire i la posterior la que està recolzada en la barana, vorada, etc... 

FS: Front Side (part davantera) 

si no els quedo molt clar li deixo aquests videos 






No hay comentarios:

Publicar un comentario